Hem

Familjedaghemmet

Skällsjön

Verksamheten bedrivs i en villa i Landvetter och är ett alternativ till förskola för barn i åldrarna 1-5 år. Här får barnen vistas i en liten barngrupp i en lugn och trygg hemmalik miljö. Verksamheten innehåller mycket utomhusvistelse i närområdet, lekplatsen och skogen som vi tillsammans utforskar. Här får även barnen med sig ett miljömedvetet tänk där vi lär oss om vår delaktighet i kretsloppet och vad vi kan göra för att värna om vår natur. Barnen ges delaktighet och inflytande i verksamheten och mycket av det vi gör anpassas och förändras utifrån gruppens olika behov och intressen.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.00-18.30 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns inga djur på familjedaghemmet

Ansök om plats

Kontakta dagbarnvårdaren

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Verksamheten

Mål och visioner

Mina mål och visioner för min pedagogiska verksamhet är att skapa en trygg plats för barnen och deras föräldrar. Leken och lusten ska vara i centrum och barnens inflytande ska vara vägledande.

 Som dagbarnvårdare är mitt mål att skapa en så bra anknytning till barnen som möjligt, vilket den lilla gruppen ger större möjligheter till. Jag lägger stor vikt vid att varje barn ska bli sedd och känna trygghet med mig och i gruppen.

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Annelie Olsson

Jag heter Annelie Olsson, bor med min sambo och mina två döttrar i Landvetter. Gick ut gymnasiet 2004 med inriktning barn och fritids och är därmed utbildad barnskötare. Jag har arbetat under flera år på olika förskolor i Göteborgs kommun.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Fågelvägen 3
438 39 Landvetter

VISA KARTA

Telefon
072-240 24 26

E-post
skallsjon@cforetaget.se

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk